Çok olmadı… Daha 3 gün önceydi… Bir Amerikalı fizikçinin “Uzaylılar bizi asteroitlerin üzerine inşa ettikleri merkezlerden izliyor olabilir” iddiasını 30 Mart 2020’de manşete çıkartmıştık. Haberin tartışmaları daha devam ederken, NASA’nın görüntülerini inceleyen ve kendilerini “UFO avcıları” olarak nitelendiren sosyal medya fenomenleri ilginç bir görüntüyü gündeme getirdi.
BAĞLANTILI HABER: “UZAYLILAR BİZİ ASTEROİTLER ARACILIĞIYLA İZLİYOR OLABİLİR”
ENİ 45 METRE, DİKDÖRTGEN
Görüntüde çapı 16.8 kilometre olan Eros adlı asteroit görülüyor. Asteroiti üzerinde de ölçümlere göre 45 metre eninde olan bir “yapı” var. İşte UFO avcılarının iddiasına göre bu yapı, uzaylıların üssü: “NASA da bunu biliyor. Sadece görüntüleri yayımlayıp yorum yapmamaya özen gösteriyor. Yapının düzgün bir dikdörtgen biçiminde olması dikkat çekici.”
BAĞLANTILI HABER: “UZAYLILAR, KUTUP AYILARI GİBİ UZUN VE İRİ”
“Eros’taki üssü” bilmiyoruz ama bu senenin sonunda asteoritlerd yaşam formu olup olmadığını öğrenebiliriz. Çünkü Japonya Uzay Keşif Ajansı’nın (JAXA) Hayabusa-2 görevi, Ryugu adlı asteroitten örnekler topladı ve yıl sonunda Dünya’ya dönecek. Dünya’yı koronavirüs salgını sonrası uzaydan sürpriz haberler bekliyor olabilir.
BAĞLANTILI HABER: MARS’IN UYDUSUNUN EN NET FOTOSU
SPACEMAG TÜRKİYE’Yİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN: TWITTER, instagram, FACEBOOK, PİNTEREST, YOUTUBE