Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, yapımcılığını NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat’ın üstlendiği Karakomik Filmler birbirinden bağımsız senaryoları ile 18 Ekim’de vizyona girmeye hazırlanıyor. 4 arkadaşın ‘kaçamak yapalım’ derken kendilerini bir maceranın ortasında bulacağı Kaçamak filmi uzay gemisi ve uzaylı görüntülerinin kamera arkası da en az kamera önü kadar ilgi çekti.
UZAY GEMİSİ İÇİN 14 KİŞİ 16 GÜN ÇALIŞTI
Seyircinin aynı seansta, tek biletle, iki ayrı film seyredeceği filmde kullanılan uzay gemisi dekoru için 4 teknik eleman, 6 heykeltraş, 2 marangoz ve 2 demirciden oluşan 14 kişilik bir ekip çalıştı. Netaş Film Platoları’nda 16 gün süren çalışma ile yapılan uzay gemisine strafor köpük üzerine püskürtme poliüretan köpük uygulaması gerçekleştirildi. Uzay gemisinin 3D görüntüleri için ise 1000 Volt Post Prodüksiyon şirketinde 20 kişilik bir ekip yaklaşık 6 ay süren bir çalışma gerçekleştirdi.
CEM YILMAZ’IN SPOR HOCASI UZAYLI OLDU
Sami Hamidi’nin canlandırdığı uzaylı karakteri için özel bir teknikle yüzünün ve vücudunun kalıbı çıkartıldı. Uygulaması 8 saat süren makyaj çalışması sonrası Sami Hamidi kamera karşısına geçti. Kaçamak filminde Cem Yılmaz’a Özkan Uğur, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Necip Memili, Nilperi Şahinkaya ve Alişan Uğur eşlik ediyor.
Fotoğraf: Twitter
BAĞLANTILI HABERLER:
LOST IN SPACE 2, 24 ARALIK’TA NETFLIX’TE
APPLE TV, BU DİZİYLE UZAY TARİHİNİ YENİDEN YAZACAK!