Yer: Çin’in başkenti Pekin’deki Uluslararası Havalimanı… Bir anne, koronavirüsü karşı önlemi biraz abartmış görünüyor. O anne ve astronot kıyafeti gidirdiği iki çocuğu önce havalimanında ilgi odağo oldu. Görüntüler Passanger Shaming adlı instagram hesabından canlı yayımlanınca tüm Dünya’da da manşet oldu.
SPACEMAG TÜRKİYE’Yİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN: TWİTTER, instagram, YOUTUBE
KINAYAN DA OLDU, SEVİMLİ BULAN DA
instagram takipçileri de ikiye ayrıldı. Bir kısmı “Mars’a giden bir rokete mi binecek?”, “Çok şeker görünüyorlar ama o kıyafetin içinde rahat değillerdir” gibi yorumlar yaparken; bir kesim de “Çok göz alıyorlar. Belli ki anne sosyal medyada ilgi çekmek istemiş” diyerek aileye yüklendi.
SPACEMAG TÜRKİYE’Yİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN: LinkedIN, FACEBOOK, PİNTEREST
İngiliz basını da havalimanı yetkililerine ulaşarak çocukların bu kıyafetle ateş ölçme ve güvenlik kontrolünden nasıl geçtiklerini sordu. Yetkililer “Müşterilerimize nasıl giyinmeleri gerektiğini söyleyemeyiz. Ateşleri ölçüldü” yanıtını verdi.
BAĞLANTILI HABER VE MAKALELER: “KORONAVİRÜS PAYLAŞIMLARINDAN SIKILDIK”
KORONA DÖNEMİNDE EN ÇOK FACEBOOK, YOUTUBE, WhatsApp KULLANDIK