Home UZAYRAZZİ “UZAYLILAR, İNSANLARI APTAL BULDUKLARI İÇİN DÜNYA’YA GELMİYORLAR”
UZAYRAZZİ - 9 Şubat 2021

“UZAYLILAR, İNSANLARI APTAL BULDUKLARI İÇİN DÜNYA’YA GELMİYORLAR”

2017 yılında bir uzay aracının Dünya'nın yakınından geçtiğini açıklayan Harvardlı profesör yepyeni bir iddia ortaya attı.

Dünyanın en saygın üniversitesi Harvard’da görevli ünlü bilim insanı Avi Loeb, bilim dünyasını UFO ve uzaylılar iddialarıyla sallamaya devam ediyor.

2017’de Güneş Sistemi’nin dışından geldiği tespit edilebilen ilk yıldızlararası nesne olan Oumuamua’nın bir asteroit değil, bir uzay gemisi olduğunu söyleyen Loeb şimdi de uzaylıların insanları aptal bulduklarını ve Dünya’yı “yeşil çimler” yüzünden sevmediklerini öne sürdü.

İşte Avi Loeb’in açıklamaları:

Avi Loeb.

“Galakside en çok görülen yıldızlar, cüce yıldızlardır. Çoğu yıldız, Güneş’in kütlesinin 10’da 1’i olup, Güneş’ten iki kat sıcaktır. Bu nedenle kızarmışlardır, renkleri kırmızıdır.”

SPACEMAG TÜRKİYE’Yİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN: LinkedIN, FACEBOOK, PİNTEREST

“Bu yıldızlar kızılötesi radyasyon da yayarlar. O yüzden bu yıldızların etrafındaki gezegenlerde hayat varsa, oradakilerin kızılötesi gözleri olması gerekir.”

“O nedenle de kendi gezegenlerindeki çimleri yeşil değil, koyu kırmızı renkte görürler.”

ONLARIN ÇİMLERİ KOYU KIRMIZI!

“Bu yıldızlararası gezegen uzaylılar, bizim yeşil Dünya’mızı ‘arzu etmeyeceklerdir.’ Yeşil çim yerine koyu kırmızı çimin olacağı yerleri isteyeceklerdir.”

SPACEMAG TÜRKİYE’Yİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN: TWİTTER, instagram, YOUTUBE

“Biz insanları çekici de bulmadıklarını düşünüyorum. Zekamız da onlarınki yanında düşük.”

“Uzaylılar yakalandı, 51. Bölge’de saklanıyor gibi iddialara katılmıyorum. Dünyadışı bir medeniyetle bir karşılaşma olsaydı, şimdiye kadar çoktan halka sızardı bu bilgi.”

BAĞLANTILI HABER VE MAKALELER: HARVARD PROFESÖRÜ: “OUMUAMUA GÖK CİSMİ DÜNYADIŞI MEDENİYETLERE AİT”

GEZEGENDEN GEZEGENE HOPLAYAN BİR UYGARLIK 650,000 YILDIR SAMANYOLU’NDA!

HARVARD PROFESÖRÜ: “RADYO SİNYALLERİ UZAYLILARDAN GELİYOR OLABİLİR”